VaarwelVarianten

Nu. Voor later.

Wilt u uw familie en vrienden een allerlaatste herinnering meegeven die ze de rest van hun leven bij zich kunnen dragen? Of gewoon alvast iets voor hen vastleggen nu het nog kan, ‘want je weet maar nooit’? Er is altijd een VaarwelVideo te bedenken die bij u en uw situatie past. Als een van onderstaande opties u aanspreekt, neem dan contact op met VaarwelVideo.

VideoSpeech

Met deze VaarwelVideo zorgt u ervoor dat uw nabestaanden tijdens de herdenkingsdienst kunnen kijken en luisteren naar wat u zelf nog had willen zeggen. Omdat u niet van iedereen persoonlijk afscheid hebt kunnen nemen bijvoorbeeld. Of omdat u het bij leven lastig vindt om uit te spreken dat u veel van ze houdt. Dat u dankbaar bent. Deel uw mooiste herinneringen. Spreek uw dierbaren moed in om verder te gaan. Of misschien is uw afscheidsboodschap van heel andere strekking. Alles is mogelijk. Laat ze weten wat u nog op het hart hebt. De impact bij het zien van uw gezicht en het horen van uw stem zal ongetwijfeld groot zijn. En van onschatbare waarde. Wilt u zelf liever niet in beeld, dan is dat natuurlijk ook mogelijk. Sfeeropnames met door u ingesproken voice-over tekst, ondersteund door passende muziek, maken net zo veel indruk.

Hiernogmaals

Misschien houdt u het liever klein. En is uw VaarwelVideo alleen bestemd voor een kleine groep mensen. Een speciale boodschap voor familieleden of vrienden tegen wie u uw waardering niet genoeg hebt kunnen of durven uiten. Een spijtbetuiging of liefdesverklaring voor die ene persoon wellicht. Ook kan het zijn dat u uw boodschap op dit moment nog helder kunt verwoorden, maar straks – vanwege een progressieve ziekte bijvoorbeeld – niet meer. Leg het vast, nu het nog kan. Het is ook mogelijk om een of meerdere VaarwelVideo’s op te nemen voor die momenten in de toekomst wanneer u er niet meer bent. Wijze woorden voor uw (klein)zoon, wanneer hij zijn 18e verjaardag bereikt. Voor uw (klein)dochter op haar trouwdag. Momenten die u liever niet had willen missen. Momenten waarop zij u onherroepelijk wél zullen missen.

Mini-docu

Deze persoonlijke mini-documentaire is een momentopname. We brengen nu uw leven in beeld. Voor later. Voor alle dagen waarop u er niet meer bent. Opdat de mensen die u ooit achterlaat, zich altijd levendig blijven herinneren wie u was, hoe u geleefd heeft, wie en wat belangrijk voor u was. De eindeloze wandelingen die u maakte bijvoorbeeld, waarbij u genoot van de stilte om u heen. Uw huisdier, die alles voor u betekende. Het café waar u met uw vrienden kwam. De plek waar u uw partner ten huwelijk vroeg. U geeft zelf aan hoe de film van uw leven eruit moet komen te zien. U heeft de hoofdrol én de regie. Voor welke setting deze VaarwelVideo is bedoeld (vertoning tijdens de herdenkingsdienst, op social media of juist alleen bedoeld voor die ene persoon), dat is vanzelfsprekend geheel aan u.