Tarieven

Elk verhaal is uniek.

Een standaardtarief  is niet te geven. Iedere videoboodschap is persoonlijk. Op welke locatie(s) wil je filmen? Heb je hulp nodig bij het schrijven van een afscheidsspeech? Zijn er speciale wensen? Vragen die door iedereen anders worden beantwoord. Waardoor elke VaarwelVideo anders tot stand zal komen. In een persoonlijk gesprek bekijken we wat ervoor nodig is om tot jouw VaarwelVideo te komen. En wat dat zal kosten. Ik kan slechts een indicatie geven (zie hieronder), zodat je weet in welke richting je moet denken. Ik nodig je graag uit om hieronder de opties en indicatietarieven per variant te bekijken en een op maat gesneden offerte aan te vragen via de contactpagina.

VideoSpeech

Een VideoSpeech duurt gewoonlijk niet langer dan 7 minuten. Wil je toch een langere afscheidsboodschap laten opnemen, dan is dat uiteraard tegen een meerprijs mogelijk. Voordat ik naar je toe kom om te filmen, zullen we per mail of (video)bellen jouw wensen bespreken. Wil je liever een kennismakingsgesprek (oftewel intakegesprek) face-to-face? Geen probleem, maar hier worden wel extra kosten voor gerekend (reiskosten en tijd). Neem je daarna daadwerkelijk een VaarwelVideo bij me af, dan breng ik deze kosten in mindering op de eindfactuur.

Op basis van ons eerste gesprek zal ik een persoonlijke offerte samenstellen. Zodra deze door jou is goedgekeurd, prikken we een datum voor de filmopnames. Jij mag zeggen waar je het liefst zou willen filmen. Daarna kom ik op de afgesproken datum en gewenste locatie filmen. Ervan uitgaand dat alles in 1 dag of dagdeel gefilmd kan worden, ontvang je hooguit 1 week later (tenzij anders is afgesproken; een spoedlevering is in overleg en tegen een meerprijs ook mogelijk) een linkje per mail – met een wachtwoord – waarmee je de ruwe montage kunt bekijken en van feedback mag voorzien. Je wordt verzocht om mij uiterlijk binnen 48 uur een reactie te geven. Op die manier kan ik u zo spoedig mogelijk de definitieve VaarwelVideo leveren. Je ontvangt je film als mp4-bestand via WeTransfer.

 

 • intakegesprek per mail/telefoon
 • persoonlijke kennismaking en filmen op 1 locatie
 • video van max. 7 minuten
 • montage inclusief sfeermuziek

 

Vanaf 1150 euro (inclusief BTW, exclusief reiskosten)

Natuurlijk is er buiten het basispakket om veel meer mogelijk. Een overzicht van mogelijke extra’s vind je hier

Hiernogmaals

Het opnemen van een of meerdere videoboodschappen kan op één en dezelfde dag. Het kan per videoboodschap verschillen hoe lang we ermee bezig zullen zijn. In het basispakket van een Hiernogmaals zitten twee videoboodschappen inbegrepen. Voordat ik naar je toe kom om te filmen, zullen we per mail of (video)bellen jouw wensen bespreken. Wil je liever een kennismakingsgesprek (oftewel intakegesprek) face-to-face? Geen probleem, maar hier worden wel extra kosten voor gerekend (reiskosten en tijd). Neem je vervolgens daadwerkelijk een VaarwelVideo bij me af, dan breng ik deze kosten weer in mindering op de eindfactuur.

Op basis van ons eerste gesprek kan ik een persoonlijke offerte samenstellen. Zodra deze door jou is goedgekeurd, prikken we een datum voor de filmopnames. Jij mag zeggen waar je het liefst zou willen filmen. Daarna kom ik op de afgesproken datum en gewenste locatie filmen. Ervan uitgaand dat alles in 1 dag of dagdeel gefilmd kan worden, ontvang je hooguit 1 week later (tenzij anders is afgesproken; een spoedlevering is in overleg en tegen een meerprijs ook mogelijk) een linkje per mail – met een wachtwoord – waarmee je de ruwe montage kunt bekijken en van feedback mag voorzien.  Je wordt verzocht om mij uiterlijk binnen 48 uur een reactie te geven. Op die manier kan ik u zo spoedig mogelijk jouw definitieve VaarwelVideo leveren. Je ontvangt de film als mp4-bestand via WeTransfer.

 

 • intakegesprek per mail/telefoon
 • persoonlijke kennismaking en filmen op 1 locatie
 • 2 video’s (beide opgenomen op dezelfde locatie) van elk max. 7 minuten
 • montage inclusief sfeermuziek

 

Vanaf 2175 euro (inclusief BTW, exclusief reiskosten)

Natuurlijk is er buiten het basispakket om veel meer mogelijk. Een overzicht van mogelijke extra’s vind je hier

Documentaire

Een Mini-docu is een prachtig document waarbij veel mogelijk is. Wil je niet alleen thuis filmen, maar ook op (een van) je favoriete locaties zoals het strand? Dat is mogelijk. Voordat ik naar je toe kom, zullen we per mail of (video)bellen kennismaken en jouw wensen bespreken. Wil je liever een kennismakingsgesprek (oftewel intakegesprek) face-to-face? Geen probleem, maar hier worden wel extra kosten voor gerekend (reiskosten en tijd). Neem je vervolgens daadwerkelijk een VaarwelVideo bij me af, dan breng ik deze kosten weer in mindering op de eindfactuur.

Op basis van ons eerste gesprek kan ik een offerte samenstellen. Zodra deze door jou is goedgekeurd, kiezen we in overleg een datum voor de filmopnames. Het kan zijn dat er meerdere filmdagen nodig zijn, afhankelijk van je wensen. Wanneer de opnames klaar zijn, stuur ik je binnen 14 dagen (tenzij anders afgesproken; een spoedlevering is uiteraard in overleg en tegen een meerprijs ook mogelijk) een linkje per mail  – met een wachtwoord – waarmee je de ruwe montage kunt bekijken en van feedback mag voorzien. Jij mag zeggen waar je het liefst zou willen filmen. Natuurlijk gebeurt het weleens dat je op de dag zelf nog aanvullende wensen blijkt te hebben. Natuurlijk is daar alle ruimte voor. Hier zullen wel extra kosten aan verbonden zijn. Je ontvangt de uiteindelijke VaarwelVideo als mp4-bestand via WeTransfer. Ook hier zijn uitgebreide opties mogelijk, zoals de film op usb-stick in een geschenkbox.

 

 • intakegesprek per mail/telefoon
 • draaiboek
 • filmen op locatie(s)
 • documentairefilm van ca. 30 minuten
 • montage inclusief sfeermuziek (of eventueel zelf aangeleverde muziek en beelden*)

 

Vanaf 5500 euro (inclusief BTW, exclusief reiskosten)

Natuurlijk is er buiten het basispakket om veel meer mogelijk. Een overzicht van mogelijke extra’s vind je hier
*hoeveelheid in overleg