In de media

Yarden – magazine

In magazine Verder van uitvaartorganisatie Yarden mocht ik vertellen over mijn drijfveren als filmmaker. (Publicatie: mei 2018)

Vriendin – magazine

Mijn verhaal in weekblad Vriendin. (Publicatie: oktober 2018)

Waarheen, Waarvoor – radio

Ik was te gast in het prachtige zondagochtendprogramma Waarheen, Waarvoor op Radio NH, dat bedacht is en gepresenteerd wordt door voormalig Hoofd Radio bij de AVRO en tegenwoordig uitvaartverzorger Koop Geersing. Ook VaarwelVideo kwam ruimschoots aan bod. En mijn levensweg die daartoe heeft geleid.

Vakblad Uitvaart – magazine

Toonaangevend vakblad Uitvaart besteedt aandacht aan VaarwelVideo in de rubriek Noviteiten. Het speechen in de vorm van een videoboodschap op je eigen begrafenis is dan ook uniek in Nederland. (Publicatie: juni 2018)