Extra’s

Alles naar wens.

Er is al zo veel in dit leven waarover we niets te zeggen hebben. Met een VaarwelVideo houd je in elk geval de regie in handen als het aankomt op je allerlaatste groet, je laatste glimlach, je laatste boodschap aan jouw nabestaanden. En hoe je dit invult, is helemaal aan jou. Hieronder vind je een lijst extra’s, die je aanvullend op de basispakketten kunt kiezen voor jouw persoonlijke film. 

In principe hebben de verschillende VaarwelVarianten ieder een standaard tijdsduur (zie VaarwelVarianten) Maar het is zeker mogelijk om een film te maken die langer duurt, meerdere video’s te maken of een film waarbij bijvoorbeeld op meerdere locaties wordt gefilmd. Afhankelijk van jouw wensen bereken ik de extra tijd die ik hiervoor moet filmen en monteren. In een online kennismakingsgesprek nemen we alle opties en wensen door en op basis daarvan maak ik een offerte.

Meer film

Interview

Het is mogelijk een VaarwelVideo te maken waarbij ik je interview. Vervolgens zorg ik voor een montage waarbij de door jou gegeven antwoorden een lopend verhaal vormen. Jouw levensverhaal. Eventueel afgewisseld met ander beeld- en geluidsmateriaal. Deze vorm is goed denkbaar bij de VaarwelVarianten Mini-docu en Hiernogmaals.

Speech schrijven

Je gedachten en gevoelens verwoorden, kan lastig zijn. Ik help je om jouw verhaal vooraf zo mooi en helder mogelijk te formuleren, zodat je voor de camera ook daadwerkelijk kunt zeggen wat je wilt zeggen. Als journalist/schrijfster heb ik jarenlange tekstervaring. Ik weet hoe je een verhaal vertelt met impact.

Meerdere personen

Je dochter, die iets over jou vertelt. Een studievriend of je lievelingstante. In een VaarwelVideo kunnen ook andere mensen aan het woord en in beeld. Hiervoor geldt een meerprijs die afhangt van de rol die personen zullen spelen in de video (moeten ze uitgebreid worden geïnterviewd of gaat het slechts om een kort citaat, kan het filmen op een en dezelfde locatie plaatsvinden of moet ik er extra voor reizen, et cetera).

Speciale wensen

Iets bijzonders voor jouw VaarwelVideo in gedachten dat (nog) niet op deze site wordt genoemd? Laat het me vooral weten!