Extra’s

Alles naar wens.

Er is al zo veel in dit leven waarover we niets te zeggen hebben. Met een VaarwelVideo houdt u in elk geval de regie in handen als het aankomt op uw allerlaatste groet, uw laatste glimlach, uw laatste boodschap aan uw nabestaanden. En hoe u dit invult, is helemaal aan u. Hieronder vindt u een lijst extra’s, die u aanvullend op de basispakketten kunt kiezen voor uw persoonlijke film. 

In principe duurt een videospeech maximaal 10 minuten, een Hiernogmaals 2 minuten en een mini-docu 30 minuten. Maar het is zeker mogelijk om een film te maken die langer duurt en waarbij bijvoorbeeld op meerdere locaties wordt gefilmd. Afhankelijk van uw wensen bereken ik de extra tijd die ik hiervoor moet filmen en monteren.

Meer film

Interview

Het is mogelijk een VaarwelVideo te maken waarbij ik u interview. Vervolgens zorg ik voor een montage waarbij de door u gegeven antwoorden een lopend verhaal vormen. Uw levensverhaal. Eventueel afgewisseld met ander beeld- en geluidsmateriaal. Deze vorm is goed denkbaar bij de VaarwelVarianten Mini-docu en Hiernogmaals.

Speech schrijven

Je gedachten en gevoelens verwoorden, kan lastig zijn. Ik help u om uw verhaal vooraf zo mooi en helder mogelijk te formuleren, zodat u voor de camera ook daadwerkelijk kunt zeggen wat u wilt zeggen. Als journalist/schrijfster heb ik jarenlange tekstervaring. Lees hier bijvoorbeeld de brieven die ik schreef voor Vrouw.nl. Daarnaast werk ik samen met andere professionele tekstschrijvers verspreid over heel Nederland.

Meerdere personen

Een vriend van vroeger, die iets over u vertelt. Een studievriend of uw lievelingstante. In uw VaarwelVideo kunnen ook andere mensen aan het woord en in beeld. Hiervoor geldt een meerprijs die afhangt van de rol die personen zullen spelen in de video (moeten ze uitgebreid worden geïnterviewd of gaat het slechts om een kort citaat, kan het filmen op een en dezelfde locatie plaatsvinden of moet ik er extra voor reizen, et cetera).

Speciale wensen

Iets bijzonders voor uw VaarwelVideo in gedachten dat (nog) niet op deze site wordt genoemd? Laat het me vooral weten!

Bij Leven Vaarwel

Wilt u een gepersonaliseerd lied als soundtrack onder uw VaarwelVideo? Of een op maat geschreven gedicht verwerken in uw afscheidsspeech? Er zijn vele andere mogelijkheden om een persoonlijke, tastbare herinnering te maken. Kijkt u eens op de site van Bij Leven Vaarwel.